Karaman Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kadın ve Aile Danışma Merkezi, Karamanlı hanımlara ücretsiz psikolojik destek verecek.

Bir bayan psikoloğun görev yapacağı merkezde, psikolojik yardıma ihtiyaç duyan hanımlar randevu alarak bu hizmetten yararlanabilecek. Ekim ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacak olan merkez; aile içi problem, kendini yalnız hissetme, duygusal ilişkilerde sorun, yoğun stres ve kaygı, İş, aile ve yakın çevresi ile sıkıntı, Anne, baba ve çocuk ilişkisinde iletişim sorunu gibi konularda uzmanlardan destek almak isteyen hanımları Kadın ve Aile Danışma Merkezine beklediklerini duyurdu. Randevular, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nden alınacak.

Sağlıklı toplum ve sağlıklı nesiller için kadın psikolojisinin önemli olduğunu söyleyen Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Nesilleri, kadınlarımız yetiştiriyor. Mutlu ve huzurlu bir toplum için özellikle kadınlarımızın ruh sağlığı çok önemli. Farklı sorunlar yaşayan tüm kadınlarımız, merkezimizde ücretsiz vereceğimiz danışmanlık hizmetinden yararlanabilir” dedi.