Kızılayın, düzenlediği kampanyalarla yine yüz binlerce ihtiyaç sahibine yardım edecek. Kızılay, Irak'taki iç karışıklıklar nedeniyle zor günler yaşayan

Türkmen kardeşlerimize de bu dönemde yardım elini uzatacak.
“Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı” ve “Telafer’e El Uzat” sloganlarıyla düzenlediğimiz kampanyalarımız için hayırseverler vatandaşlarımızın desteklerini bir kez daha talep edeceğiz.

Ramazan ayında Gıda Kolisi, Zekat, Aşevleri ve Kızılay Gıda Kart gibi 4 farklı bağış seçeneğimizle ihtiyaç sahiplerine yardım elimizi daha güçlü uzatacağız.

Bağışçılarımızın değerli katkılarıyla bu yıl da Ramazan bereketini yardıma muhtaç insanlarımızın sofralarına hep birlikte taşıyacağız.

Irak’ta yaşanan iç karışıklıklar ve çatışmalar sonucu evlerini terk etmek zorunda kalan binlerce insan için başlatılan “Telafer İnsani Yardım Kampanyası” ile sadece güvenlik sorunlarıyla değil, açlık ve barınma gibi daha pek çok sorunla boğuşan bölgedeki yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım eli uzatacağız.

Türk Kızılay’ının yardım çalışmalarına; bankalarda bulunan bağış hesapları, www.kizilay.org.tr internet adresi, 168 Ücretsiz İletişim ve Bağış Merkezi aracılığıyla katılabilinir.