Karaman Genel Sekreterliği tarafından her ay organize edilen Verimlilik Değerlendirme Toplantılarının 4.’sü bugün yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 
Genel Sekreter Dr. Ayhan ERENOĞLU yaptığı açılış konuşmasında tüm katılımcılara hoş geldiniz derken düzenli olarak yapılan bu toplantıların herkes için yararlı olduğunu, farklı kurumlardaki kişilerarası diyalogları pekiştirdiğini ve tüm kurumlar hakkında tüm yöneticilerin bilgi sahibi olduklarını belirtti. Sağlık yöneticilerinin diğer kurumların performansını, fiziki koşullarını dışarıdan başka biri olarak değerlendirme fırsatını bulduğunu ifade etti.
Ermenek Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Emrah Seyhan’ın İlimizden ayrılacağı için son kez Verimlilik Değerlendirme Toplantısına katıldığını açıklayan Dr. Ayhan Erenoğlu Ermenek Başhekim Yardımcılığı görevine Diş Hekimi Gürcan Demirel’in getirileceğini de söyledi. “ Bizler Dr. Emrah Beyden ziyadesiyle memnunduk ancak kendi kararı ile hastanesinden, Ermenek’ten ayrılma kararını almış buluyor. Kendisine bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz. Aramıza yeni katılacak olan Gürcan Demirel kardeşimize de hoş geldiniz diyoruz” dedi. 
Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Genel Sekreterlerin ve Hizmet Başkanlarının katıldığı çalıştay hakkında da bilgi veren Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu edindikleri tecrübe ve bilgi birikimini Karaman’daki sağlık tesislerinde uygulamaya çalıştıklarını ve Ülkemizin en iyi hizmet veren Genel Sekreterlik sıralamasında ilkler arasında olma gayesi içinde olduklarını bildirdi. 
Mali ve idari Hizmetler Başkanı Hüseyin Karasüleymanlıoğlu’da çalıştayda üzerinde durulan ve sahadaki genel sekreterliklerden beklenen konular üzerinde kısa bir bilgilendirici konuşma yaptı. Kurumların yapması ve yapmaması gereken hususlar üzerinde durdu. 
Karaman Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Orhan Fesçekoğlu’da toplantıda geçtiğimiz hafta Bakanlık tarafından İzmir Güney Bölge Kamu Hastaneleri Verimlilik Değerlendirmesindeki gözlemlerini aktardı. 
Toplantı kurumların sunumlarıyla devam etti.