Karaman Devlet Hastanesi, her branşta iddialı olduğu gibi Çocuk Servisi’nde iddiasını sürdürüyor. Servislerinde olduğu kadar, poliklinik hizmetlerinde de göz dolduran Çocuk Servisimizi yakından tanıyalım: 
Karaman Devlet Hastanesi Çocuk Servisi, Çocuk-1 ve Çocuk-2 olmak üzere iki bölüme ayrılmış olup; 44 hasta yatağı bulunmaktadır. Ayrı ayrı 2 oyun odası, 2 mönitör ve 2 müdahale odası ile tam kapasite çalışan Çocuk Servisi; 4 adet Uzman Çocuk Doktorları ve çalışkan hemşire ekibi ile 7/ 24 hizmet vermektedir.
Uz. Dr. Aslan YILMAZ, Uz. Dr. Fatma ÖZKAN, Uz. Dr. Sevil ÖZTÜRK ve Uz. Dr. Yurdanur Ülkü ÖZDEMİR ve güler yüzlü hemşire ekibi ile çocukların korkmayacağı, annelerimizin de rahat edebileceği her türlü ortam ve olanağı sağlamaktadırlar. Süslü duvarları, çizgi film karakterleri ile bezenmiş kapıları ve oyun odaları, çocuk polikliniği bekleme alanındaki çocuk parkları ile tam bir tedavi sağlayan Çocuk Servisimiz, tedavi amaçlı gelen ya da ziyarete gelmiş çocuklarımızı beklemektedir.
Bizler de; Karaman Kamu Hastaneleri Birliği olarak; Çocuk Servisi’nde görev yapan doktorlarımızdan, hemşirelerimize, ebelerimizden, personellerimize; emeği geçen herkese teşekkür ederiz.