Karaman Tıp Merkezi düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi. Bir süre önce yeni hizmet binasına taşınan Karaman Tıp Merkezi, Düğün Park Sosyal Tesislerinin açılış organizasyonunu düzenlediği törenle hizmete girdi.

Açılış törenine AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Telekom İl Müdürü Mehmet Olcar, siyasi parti temsilcileri, kamu çalışanları, sağlık camiası, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesinde konuşma yapan Karaman Tıp Merkezi Sahibi Dr. Mustafa Akgüzel, Sağlık sektöründe daha kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını dile getirerek '' Öncelikle katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Başta vekilimiz olmak üzere Recep Şeker'e ilimizin sanayicileri, bütün misafirlerimiz hepinizin ayağına sağlık diyorum. Yıllardır Karaman'da vermekte olduğumuz sağlık alanın da ki hizmetimizi yeni binamızda çok değerli ekip arkadaşlarımız ve diğer çalışan sağlık personeli arkadaşlarımızla sürdürme azmi tarafındayız. İnşallah bu verdiğimiz hizmetin kalitesini gün geçerek artırmak amacıyla yeni binamızda teknolojik donamımızı tamamladık. Yeni binamızın şehir merkezinde olması sadece park yönünden biraz sıkıntı oluşturuyor ama onun dışında ulaşılabilirlik açısından insanların her yönden kolayca ulaşabileceği tarafından bize bir avantaj sağlıyor. En büyük gayretimiz insanlara değer vermek ve onları kendi ailemizden bir fert olarak düşünüp yapılabilecek en iyi şeyi yapmaktır. Hastanemizde en iyi hizmeti sunup Karaman'da yapılamayan bir eksik varsa ilgili yerlere en kısa sürede ulaştıracağız. Gerek arkadaşlarımızla gerek hastanelerle diyalog kurup hastalarımızın sıkıntılarını çözmek için çalışacağız. Çalışan ekip arkadaşlarımız yıllardır tanıdığınız arkadaşlar ve aramıza yeni katılan çok değerli uzman arkadaşlarımız var. İnşallah uzun süre kalıcı bir müessese olarak halkımızın destekleri ve ilgisiyle bu müesseseyi yaşatmak en büyük amacımız olacaktır. Böyle özel müesseslerin artması da kaliteyi artırıyor. Çok iyi bir ekibiz kalite sağlık hizmeti vermek için çalışacağız. Kalite de her zaman rekabeti artırır. Bu rekabette kazanan elbette Karaman olacaktır. İlimizde bu kuruluşların artması hepimizin lehine olacaktır. Karamanımız Türkiye'de hızla yükselen bir marka şehir olarak ilerlemektedir. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Allah utandırmasın.'' dedi. Açılış konuşmasının ardından AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, Karaman Tıp Merkezi Sahibi Dr. Mustafa Akgüzel açılış kurdelesini kestiler.

Açılışın ardından davetliler hastaneyi gezdi. Kokteylin ardından açılış son buldu. Karaman Tıp Merkezi Tahsin Ünal Mahallesi, Dr. Mehmet Armutlu Caddesi No: 4/D adresinde hastalara şifa olmaya devam ediyor.
Necati ERMİŞ