T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca desteklenen 05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya Expo Center’de düzenlenen Hestourex Dünya Sağlık Spor Turizmi Kongresi ve Fuarında, birçok farklı ülkeden sektörün önde gelenleri ile birlikte Özel Selçuklu Hastaneleri de yerini aldı.

Konya ve Karaman’daki özel hastaneler arasından tek katılımcı olan Özel Selçuklu Hastaneleri'ni temsilen, Özel Karaman Selçuklu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Mevlüt Yeniay katıldı.

Fuar alanından izlenimlerini aktaran Yeniay şu açıklamalarda bulundu: “Yoğun ilginin olduğu bu fuarda gün boyu katılımcılar arasında bir çok farklı ülkeden insanla tanışma imkanı yakaladık. Kendilerine; ekibimizle birlikte hastanelerimiz, poliklinik ve cerrahi hizmetlerimiz ile yararlanabileceği birimler konusunda bilgiler aktardık. Özel Selçuklu Hastaneleri olarak, kuruluşumuzdan bugüne kadar olan süreçte önceliğimiz,  ihtiyaçlara uygun nitelikte cevap vermek olmuştur. Bu doğrultuda, fuar sayesinde katılımcılardan gelen taleplere göre geliştirilmesi gereken noktalarımızı tespit etmekle beraber,  açılışında bakan, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları ve uzman doktorların da yer almasıyla, gerek sağlık turizmi ile alakalı doğru yatırımlar,  gerekse sektörel iyileştirmeler hakkında, bilgi alışverişi yapma fırsatı da yakalamış olduk. Dolayısıyla; sektörel anlamda bize bu imkanı sağlayan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım."