Gerçekleşen kokteylin açılış konuşması Hastane İşletme Müdürü Derda Doğan tarafından yapıldı. Doğan, hastane işleyiş ve hizmetleri hakkında bilgiler verdikten sonra, polikliniğinin kuruluş ve açılış aşamalarından bahsetti. Kariyeri boyunca yüzlerce ameliyata girmiş ve gene yüzlerce memnuniyet sağladığı hastasıyla Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif hekimi Uzm. Dr. Hakan Fatih Merev'i hastaneye kazandırdıkları için büyük bir mutluluk ve gurur içerisinde olduklarını aktardı. Doğan, sağlık ve Estetik'' başlıklarını tek poliklinikte birleştirdiklerini, Karaman ve çevre illere nitelikli sağlık hizmeti sunabilme adına ciddi yatırım gereken bu polikliniğin her bir misafir için mutlu, güzel ve memnuniyet uyandırıcı sonuçlar doğuran bir çalışma olması temennileriyle sözlerini noktaladı.

Uzm. Dr. Hakan Fatih Merev ise somut örnekler üzerinden hazırlanmış bir sunumla sahne aldı. Merev, kariyeri boyunca yapmış olduğu her bir ameliyat ve işlemden örnekler seçerek, yapılmış olan işlem ve ameliyatları detaylıca anlattı.

Karaman'da henüz yapılmamış olmakta olan işlemlerle alakalı merak edilen detaylarını aktarımını yapan Merev, Karaman'a ve çevre illere başarıyla hizmet veriyor olmaktan mutluluğunu dile getirdi. Merev, hasta lokasyonların da tüm Türkiye’de olduğu gibi, Amerika'nın, Hollanda'nın, Fransa'nın ve Diğer Avrupa ülkelerin de olduğunu, dolayısıyla yapılan işlemlerin başarısının ve memnuniyetinin hızla yayıldığını da ekleyerek sunumunu noktaladı.

Sunum sonrası misafir sorularını bire bir görüşmelerle alan Merev, yapılan işlemlerle alakalı da merak edilen konuları cevaplamış oldu. Sunumlar sonrasında, Özel Karaman Selçuklu Hastanesi idaresi ve güzellik birimi çalışanları, misafir masalarını ziyaret ederek karşılıklı memnuniyet paylaşımlarını gerçekleştirmiş oldular.

Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif hekimi Uzm. Dr. Hakan Fatih Merev'in hizmet verdiği başlıca işlemler ise şu şekilde;
-Rinoplasti
-Burun Estetiği
-Kepçe Kulak Tedavisi
-Bel İnceltme
-Meme Küçültme
-Meme Dikleştirme
-Meme Büyütme
-Meme Protezi
-Mini-Tam Karın Germe
-Burun, Dudak, Çene ve Elmacık Kemiği Dolguları
-Dudak Kaldırma
-Göz Kapağı Estetiği
-Liposuction
-Jawline
-Botox
 

İşlemlerle ilgili detaylı bilgi ve -ücretsiz- tutulan Plastik Cerrahi ve Rekonstrüktif polikliniği randevusu için;
0544 880 7700 numaralı Selçuklu Plastik Cerrahi iletişim hattından Selçuklu Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.