İlk olarak tekrar göreve seçilen Karaman KTSO Başkanı Mustafa Toktay’ı ziyaret eden Dr. Karaca ve Yeniay, yeni dönemin Sn. Başkan, yönetim kurulu meclis ve komite üyeleri için hayırlı olmasını dilediler. Karaman ekonomisi ve sağlık hizmet sektörü konusunda sohbet edilen ziyarette oda Başkanı Mustafa Toktay da Selçuklu hastanesinin illerine kattığı değerden övgüyle söz ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip teşekkür etti.

Bir diğer ziyaret durağı Karaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Nuriye Ulu idi. Ziyarette hayırlı olması dileklerini ileten Dr. Karaca kamu özel işbirliği ile ilimiz ve ülkemiz sağlığına hep birlikte katkılar sunmaya devam edeceklerini, bu güne kadar hep desteklerini gördükleri Sn. Ulu ile yeni görevinde de işbirliği içerisinde olacaklarını ifade etti. Dr. Ulu da, ziyaretten duyduğu memnuniyetin yanı sıra, gerek il müdürlüğü gerekse yeni görevi esnasında Selçuklu Hastanesi ile kurumlarının iyi diyaloğundan bahsederek bundan sonra da iyi diyalog ve ilişkilerinin devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Serkan Koyuncu ’yu ziyaret eden Dr. Karaca ve Yeniay, sağlık hizmetlerinde ilimizin geldiği noktayı değerlendirdiler. Hayırlı olması dileklerini ileten Dr. Karaca da İl Sağlık Müdürlüğü teşkilatına bu güne kadar gösterdikleri iyi niyet ve memnuniyetten dolayı teşekkür etti. Dr. Koyuncu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etmenin yanı sıra, doğru çalışan her kuruma destek olmanın kendi görevleri olduğunu ve bundan sonra da bu anlayışla hizmete devam edeceklerini belirtti.


Son olarak İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy ’u ziyaret eden yöneticilerimiz yeni sağlık teşkilat yapısıyla ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Dr. Karaca bundan sonraki dönemde de ilimiz sağlığı için elele çalışacaklarını ifade etti. Dr. Altunsoy da aynı dileklerle işbirliği mesajı vererek ziyaret için teşekkür etti.