Kazımkarabekir İlçesinde, verilmekte olan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirmek ve sağlık çalışanlarıyla görüşmek amacıyla 26.12.2011 tarihinde İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hikmet Yılmaz ziyarette bulundular.
Öncelikle Kazımkarabekir ilçesi Kaymakamı Sayın Kamil Güzel ve Belediye Başkanı Sayın Muammer Sarı’yı makamında ziyaret ederek, ilçe toplum sağlığı merkezinde 2012 yılında yapmayı planladıkları; sağlık hizmeti sunulan binaların, bakım –onarım tadilatı hakkında bilgi veren İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nuriye Ulu ‘’ilçemizde sağlık hizmetlerini özveriyle sunan personelimize daha nezih bir ortam sağlamak için, ihtiyaç duyulan tüm tıbbi malzeme ve araç-gereç konusunda müdürlüğümüzün tüm imkanlarını seferber edeceğiz’’ dedi.
İlçede sunulan sağlık hizmetlerinden gerek kendilerinin gerekse halkın memnuniyetini dile getiren İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı ‘’biz de sağlık hizmetinin sunulmasında üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya, yardımcı olmaya hazırız.’’ dediler.
Daha sonra İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 istasyonunu ziyaret eden İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Nuriye Ulu ve İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hikmet Yılmaz, sağlık çalışanlarıyla samimi sohbetler ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.