Activa Estetik Poliklinikleri Direktörü Medikal Estetik Hekim Dr. Mevlüt Dağ, selülitlerle mücadelede adeta çığır açan tekniğin Adana ve Mersin’de de sorunlarından kurtulmak isteyen hastaların hizmetine sunulduğunu açıkladı.

Çukurova bölgesinde bir ilki gerçekleştirdiklerini vurgulayan Dr.Dağ, “Artık selülitlerinden tek seansta kurtulmak isteyenlerin, Smoot Liner tekniğinden faydalanmak için uzak merkezlere gitmelerine gerek kalmadı” diye konuştu.

Selülit tedavisinde bugüne kadar, sorun yaşanan bölgede dolaşımın düzenlenmesi yoluna gidildiğini ancak kalıcı başarı sağlanamadığını ifade eden Medikal Estetik Hekimi Mevlüt Dağ, Smoot Liner yani iğne ucunun “kalp” şeklinde dizayn edilmesiyle istenilen sonuca tek seansta ulaştıklarını hatırlattı.

Medikal Estetik hekimleri olarak, selülit problemleri ile sıklıkla mücadele ettiklerini ifade eden Activa Estetik Poliklinikleri Direktörü ve Medikal Estetik Tip Dernegi Baskanvekili Dr. Mevlüt Dağ, son teknoloji ürünü uygulama sayesinde hem kendilerinin hem de hastaların yüz güldüren sonuçlara ulaştıklarına dikkat çekti. Dr. Dağ şöyle konuştu:

“10 yıldır Medikal Estetik sektöründe çalışmalar yapmaktayım. Selülit problemi kadınların en büyük estetik sorunlarından biri. Haliyle bizim de en çok mücadele ettiğimiz konu. Dünya genelinde bu alandaki en son gelişmeleri takip ediyoruz. Bir süredir uygulamaya başladığımız yeni teknik sayesinde tedavi sonuçları gayet başarılı. Kalp şeklindeki iğnemiz ve Radyofrekans enerjisi sağlayan Smooth Liner cihazımız ile bu tedaviyi uygulamak isteyen doktor arkadaşlarımızla çalışmalar yapıyoruz.”

Medikal Estetik Hekimi Dr. Mevlüt Dağ, Türkiye genelinde belirledikleri estetik hekimlerle ortak çalışmalar yürüterek, il il bu yönteme ilişkin bilgiler verdiklerini ve bu konuda yoğun taleplerle karşılaştıklarını bildirdi. Dr. Mevlüt Dağ sözlerini şöyle sürdürdü :

“Selülitle ilgili mücadelemden dolayı bana ‘selülit savaşçısı’ denilmeye başlandı. Ben de, işinde başarılı olan doktor arkadaşlarımla birlikte selülit savaşçıları oluşmasını sağlamaya çalışıyorum. Hedefimiz, uygulamayı Türkiye geneline yaygınlaştırarak hastalarımızı kısa sürede ve etkili şekilde sorunlarından kurtarmak” dedi.

ÇUKUROVA’DA İLK VE TEK

Smoot Liner tekniğini uygulamaya başlayan Medikal Estetik Hekimi Dr. Gül Fennibilek de, Çukurova bölgesindeki bu uygulamanın ilk ve tek olduğuna dikkat çekerek selülit hastalarına bu alanda son derece başarılı bir çözüm imkanı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Medikal Estetik Hekimliğinin yanısıra, pilates eğitmenliği ve yaşam koçluğu da yapan Dr. Gül Fennibilek, aynı zamanda iyi bir baterist. Tedavi sürecinin başarılı olmasında sporun ve müziğin önemli katkısı olduğunu kaydeden Medikal Estetik Hekimi Dr. Fennibilek şöyle konuştu:

“Bence bir medikal estetik hekim, sanatsal ve estetik bir bakış açısına sahip olmalı. Bizler cerrahi bir işlem olmaksızın hastalarımızın şikayetlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu yüzden ben, hem yaşam koçluğu yapıyorum, hem müzikle ilgileniyorum hem de pilates hocalığı yapıyorum.”

Medikal estetik sektöründeki gelişmeleri yakından takip ettiğini ve Adana bölgesinde bu uygulamaları ilk gerçekleştiren olmayı hedeflediğini ifade eden Dr. Gül Fennibilek, artık Çukurova bölgesinde selülit sorunu yaşayan hastalara uzak merkezlere gitmeden tek seansta çözüm imkanı sağlayabildiklerini sözlerine ekledi.