Karaman’ın ilk ve tek sağlıklı yaşam ve güzellik merkezi olan Şifahanem Sağlıklı Yaşam ve Güzellik Merkezi, açıldığı günden bu yana sağlık alanında özellikle bel ve boyun fıtıklarında ameliyatsız çözüm sunması ile başarıdan başarıya koşuyor.

Romatizmal hastalıklarda yakalandığı başarı yüzdesi ile dikkat çeken kurum bölgesel zayıflama, ameliyatsız ağrısız sızısız herhangi bir operasyon geçirmeden Kanser riski taşıyan uygulamalara yer vermeden Gen Analizi yöntemi ile insanları sağlıkla zayıflatan Karaman’ın tek sağlık kuruluşu oldu.

Ayrıca çocuklar için yaptıkları Gen Analizi ile çocuğunuzun ilerde hangi hastalıklara yakalanabileceğini öğrenmek ve önlem aldıran ayrıca Gen Analizi ile çocuklarınızınız yeteneklerine göre kariyer belirlemesi yapıp daha başarılı sağlıklı mutlu bir hayat sunuyor.

Psikolojik danışmanlık ofisinde çocuklar için karakter analiz testleri, kişilik testleri ile çocuğunuzun hayatına yön verebiliyorlar, aile danışmanlığı, ilişki danışmanlığı, çocuk ve ergen terapisi, cinsel terapi, gibi konularda uzman kadrosu ile klinikte hizmet veriliyorlar. Ayrıca yaşam koçluğu, meditasyon, spritüal uyanış, bilinç altı temizliği ile de Karaman’da ilklere imza atıyor.

Güzellik konusunda klasik cilt, bakımı Hydrafacial cilt bakımı, medikal cilt bakımı, mezoterapi, dermapen germe işlemleri ile cildinize dair ne sorununuz varsa ortadan kalkıyor. Kaş tasarım, ipek kirpik, kirpik lifting, kalıcı makyaj, dudak renklendirme, kırışık giderme, gibi işlemlerle de farkını ortaya koyduğu görülen klinikte lazer epilasyonda da oldukça iddialı işlere imza attı. Karaman piyasasındaki epilasyon cihazlarından 4 kat daha güçlü cihaz ile dökülme garantisi veren klinik, uygun fiyatları ile de halkı cezbediyor.

Yaşanan pandemi süreci, halkın hastaneye gitmek istememesi de Karaman’ın böyle bir merkeze ihtiyaç duyduğunu gözler önüne serdi. Karaman’a bir başkente yakışır sağlık, güzellik hizmetlerini bize sundukları için hemşehrilerimiz Şifahanem’e teşekkür ediyor.