LAZER

Lazer epilasyon teknolojisi istenmeyen tüylerden kurtulma yolunda önemli bir tekniktir. Lazer epilasyonun getirdiği kolaylıkların yanında işinin ehli olmayan kişiler sebebiyle büyük sorunlarda meydana getirebiliyor. Peki lazer epilasyon yaparken nelere dikkat edilmelidir, kaç yaşından büyüklere uygulanır, hangi cilt yapılarına lazer uygulanabilir sorularının cevabını şu şekilde verebiliriz.

12 yaşından büyük, kıl ve cilt yapısı uygun olan herkese lazer epilasyon yapılabilir bu uygulamanın FDA onayı almış cihazlarla yapılması önemlidir. Lazer epilasyon doğru uygulandığında herhangi bir zararı yoktur. Ancak uzmanlığı bulunmayan kişiler tarafından yapıldığında ciltte yanmalara ve kalıcı izlere sebep olabilir.

Kliniğimizde son teknoloji ürünü olan buz başlıklı cihazımızla ağrısız ve acısız bir şekilde tüm bölgelere epilasyon uygulaması yapmaktayız.

CİLT BAKIMI

Cilt bakımı profesyonel ürünlerle ve uzman ellerle yapılması gereken bir işlemdir.  Kliniğimizde;

Akne sorunlarının giderilmesi, Leke tedavisi, Anti ageing, Lifting uygulaması(oksijen bakımı), Gözeneklerin fazla açılma sorunu, Pigment farklılığı(ciltte renk değişikliği) gibi çok açılımlı uygulama alanlarımız mevcuttur.

Verdiğimiz hizmetlerde amacımız, güzel görünmek değil aynı zamanda ruh ve beden sağlığımızı korumaktır.