Resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, Lokman Hekim Sincan Hastanesi’nde check-up yaptırarak katarakt operasyonu geçirdi.

Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, eşi Mumin Halime ve oğlu Yunus Ahmet ile birlikte check-up yaptırmak üzere Lokman Hekim Sincan Hastanesi’ne geldi. Başhekim Doç. Dr. Celil Göçer’i makamında ziyaret eden Yunus, hastane yöneticilerinden Lokman Hekim Sağlık Grubu hakkında bilgiler aldı. Somaliland Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Muhammed Yunus, daha sonra eşi ve oğlu ile birlikte sağlık taramasından geçirildi. Yunus, check-up yaptırdıktan sonra katarakt ameliyatı oldu. Göz Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Sadık Kavaklı başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen ameliyat başarıyla sonuçlandı.

Bu arada Bakan Yunus’u hastanede ziyaret eden Lokman Hekim Hastaneleri Tıbbi Hizmetler Direktörü Dr. Mehmet Altuğ, ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Sağlık durumu çok iyi olan Yunus, taburcu olduktan sonra hastane yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çektirerek hastaneden ayrıldı.