Temizlik işleri çalışanlarına, Belediye Polikliniğince Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden temin edilen Tetanos ve Hepatit B aşıları yapıldı. Sağlık taramasında ise; işçilerin kan tahlili ve Akciğer filmi çekildi, ayrıca nefes ölçümleri alındı.

Konuyla ilgili; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, işçilerin sağlığını çok önemsediklerini belirterek: “Yaz-kış demeden, yağmur-kar dinlemeden gece gündüz Karaman’a en iyi şekilde hizmet edebilmek için büyük bir ekiple çalışıyoruz. Halkımız kadar bu hizmetlerimizi birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışanlarımızı da düşünüyoruz. İnsan sağlığı ihmale gelmez. Çalışanlarımızın sağlıklı olmaları ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sürdürmeleri bizim için çok önemli. 4857 Sayılı İş kanunun hükümleri gereğince işçilerimize sağlık taraması yapıyoruz. Bu uygulamamızla işçilerimizin sağlığını da kontrol ederek, daha iyi ve güvenli şekilde çalışmalarını sürdürmelerini sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Belediye Polikliniğinde:  halkımıza yönelik yürütülen sağlık hizmetinin yanı sıra, her yıl personele yönelik tekrarlanan sağlık taraması uygulaması ile işçilerde oluşabilecek herhangi bir hastalığın erken teşhis edilmesi sağlanıyor.