Hafta sonu Demosan Otel’de gerçekleştirilen toplantıya Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Denek Başkanı Doç.Dr. Meryem Yavuz,  Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tuğrul Bulut, Karaman, Konya, İzmir, Adana, Afyon, İstanbul, Sakarya ve Gaziantep illerinden toplam 200 hemşire katıldı.

Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireliğinde Güncel Yaklaşımlar konulu bilimsel toplantı; Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği, Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı, Sağlık Bakanlığı Karaman Kamu Hastaneleri Birliği ve Karaman Devlet Hastanesi işbirliği ile Karaman’da gerçekleştirildi. Demosan Otel’de gerçekleştirilen toplantıda hasta ve personel güvenliği esas alınarak cerrahi ve ameliyathane hemşireliğindeki son gelişmeler tartışıldı. 

Tam gün olarak düzenlenen bu toplantıda alanında uzman 11 konuşmacı yer aldı. Toplantının sonunda katılımcılara verilen katılım belgesi, EORNA tarafından akredite edilmiş olup 3,97 kredi ile kredilendirildiği öğrenildi.  
Toplantı sonrası emeği geçenlere plaket takdim edildi.

 Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Denek Başkanı Doç.Dr. Meryem Yavuz özellikle Demosan Otel yetkililerine ve çalışanlara gösterdikleri yakınlık ve hizmetten dolayı teşekkür etti.