Halk Sağlığı Müdürlüğü toplantı salonunda, Karaman Vali Yardımcısı Erkan Karahan başkanlığında yapılan toplantıya, Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ali Rıza Altunsoy ile Cumhuriyet Başsavcılığı, Valilik İl İdare Kurulu, K.M.Ü. Rektörlüğü, Karaman Belediye Başkanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım Gıda İl Müdürlüğü, Özel idare Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı’ndan üyeler katılmıştır.

Halk Sağlığı Müdürlüğü Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birim Sorumlusu Haşim Aydın tarafından il değerlendirmesi için 2009-2015 yılları arasındaki faaliyetlerin sunumu yapılmıştır.

Toplantıda gündem konuları hakkında değerlendirmeler ve bundan sonraki aşamalarda neler yapılması gerektiği konusunda planlamalar yapılmıştır.

Toplantının önemli gündem konusu olan 2016 yılı içerisinde tütün ve tütün ürünlerinin kullanımı ve zararlarına karşı mücadele faaliyetlerine önceki yıllarda olduğu gibi etkin ve aralıksız bir şekilde devam edilmesine karar verilmiştir.