Karaman İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekilleri Eser ve Şeker'in yanı sıra İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin ve başkan yardımcıları katıldı.

Toplantıda ilimize yapılan sağlık yatırımları ve sağlık tesislerinin bakım onarım çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Toplantı sonunda, İlimizde bulunan sağlık tesislerinin bakım onarım işinde çalışan Karaman İl Sağlık Müdürlüğü Personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

VEKİLLER SAĞLIK YATIRIMLARININ SON DURUMUNU YERİNDE İNCELEDİLER

İlk olarak Zembilli Ali Efendi Mahallesinde önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanan 8 Nolu Aile Sağlığı Merkezi binasında incelemede bulunan vekiller daha sonra Hamidiye Mahallesinde inşaatına başlanan ve içinde 8 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Sağlıklı Hayat Merkezi (KETEM)in bulunduğu yeni sağlık kompleksinde, eski Doğumevi Hastanesinin bulunduğu yere yapılan ve içerisinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Anne Oteli, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, İlk Yardım Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi'nin bulunduğu Sağlık Kompleksi ile 2019 yılında fizbilite çalışmalarına başlanan Eğitim ve Araştırma Hastanesi arsasına inşa edilecek olan Nükleer Tıp Laboratuvarı çalışmalarını yerinde incelediler.

Milletvekilleri Dr. Recep Şeker ve Av. Selman Oğuzhan Eser inşaat çalışmaları hakkında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz ve İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun'dan bilgiler aldı.