UNICEF tarafından finanse edilen ve Kilis Belediyesi tarafından düzenlenen Yıldızlar Judo Turnuvası18 ilden gelen 350 sporcunun katılımı ile yapıldı. 3 gün süren turnuvada sporcular madalya almak için kıyasıya yarıştı. Düzenlenen turnuvaya judo antrenörü Ahmet Ömre Türe eşliğinde katılan Karaman ekibi, toplamda 4 altın, 9 bronz madalyanın sahibi oldu.

İlk gün Ümitler kategorisinde mücadele eden Hamza Esat Kutlu, İsmail Ortapınar, Eren Koçak, Berika Büyükeken, ikinci gün Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Meryem Mumcu, Serdar Arslan ve Azra Su Adalı kendi kilolarında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Son gün ise Minikler kategorisinde mücadele eden Yiğit Özmen, Ahmet Hasan Turan, İbrahim Sağlamçelik ve Ayşenur Keskin birinci olarak altın madalya kazanırken, Cemre Buhara ve Minel Havva Uysal’da kendi kilolarında üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldular.

Gelen başarılarla birlikte Karaman ekibi takım olarak, Minikler kategorisinde birinci, Ümit kızlar kategorisinde de üçüncü olarak kupa kaldırdı.