Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası’nda şampiyon Temizlik İşleri Genç takımı oldu.

Belediye personeli birimleri arasında düzenlenen ve yaklaşık 1 ay süren maratonda çekişmeli geçen grup maçlarından sonra Fen İşleri ile Temizlik Genç takımı finale kaldı. Evinspor Kompleksi’nde oynanan final maçını Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Deverendi, Hizmet İş Sendikası Başkanı Mesut Gökdemir,Kültür Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülçineli,Fen İşleri Müdürü Derya Dinçer,Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Yılmaz ve iki finalist takımın mesai arkadaşları izledi.

72 takımın katıldığı turnuvada rakiplerini tek tek mağlup ederek finale yükselme başarısı gösteren iki ekibin kupa mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım oyuncuları yaptıkları ataklarla birbirlerinin kalelerinde gol pozisyonları yaratmaya çalışırken maçın normal süresi 6-6 tamamlanarak uzatmalara geçildi. Uzatmalarda da skor değişmezken penaltılara geçildi. Seri penaltı atışlarında da eşitlik bozulmazken yazı tura atılarak Temizlik Genç takımı şampiyon olmayı başardı. İmar Birimini penaltılarla 11-10 yenen Basın Halkla İlişkiler ise üçüncü olarak turnuvayı tamamladı. Maçların ardından düzenlenen kupa, madalya ve ödül törenine geçildi. Şampiyon olan Temizlik İşleri Genç Takımına kupasını veren Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Deverendi, ekip ruhunu geliştiren bu tür sosyal faaliyetlerin yararlı olduğuna inandığını belirterek, şampiyon Temizlik Genç takımını kutladı. Hizmet İş Sendikası Başkanı Mesut Gökdemir de turnuvaya katılan bütün sporculara ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek ikinci olan Fen İşlerine kupasını verdi. Turnuvada üçüncü olan Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne de kupasını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli verdi.