Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi Pazar yeri balıkçı esnafı, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyarette bulundu.

Hendek’te haftada bir gün salı günleri kurulan pazaryerinde balıkçılık yapan esnaf, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile görüşüp sıkıntılarını anlatarak çözüm noktası konusunda fikir alışverişinde bulundular. Mevcut yerlerinde sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, balıkçı esnafının birarada olup, vatandaşı da rahatsız etmeyecek şekilde kendilerine yer verilmesini talep ettiler.

Başkan İnci, esnafın sorunlarını dinledikten sonra, balıkçı esnafı için pazaryerinde çalışma yaptıklarını belirterek “ Proje hazırladık ve burayla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Balık satışları için bulunduğunuz yeri değiştirip, sizlere daha rahat satış yapmanız için yer yapılacak. Bu konuda sizlerin de önerilerini alacağız. Balıkçı esnafının hepsi birarada olacak. Vatandaş da alışverişini rahat bir şekilde yapacak. Biz her zaman esnafımızın yanında olduk, onların sorunlarını elimizden geldiğince çözmeye çalıştık “ dedi.