Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Tekeler Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları inceledi.

Asfalt çalışmalarında titiz davranan Başkan Süleyman Dişli, kazılan bölgelerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Adapazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Camili, Tekeler, Orta Mahalle, Karaman, Camili, Maltepe, Papuççular, Semerciler, Sakarya, Tuzla ve Yağcılar Mahallelerinde toplam 22 bin ton sıcak asfalt döktü. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Dişli, sezon boyunca asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirterek, “Şimdi de kalan kısımları tamamlıyoruz. Bazı mahallelerin asfalt talepleri vardı. Bizde havaların iyi seyir ettiği bu günleri fırsat bilerek talepleri karşılıyoruz. Yeni açılan yollarımız var. Bu yollarımızın da asfaltlanmasıyla mahallelerde asfalt sorunu kalmayacak” dedi.

Fen İşleri Müdürü Derya Dinçer Şirvanoğlu, “Bölgedeki çalışmaları hava şartları iyi gittiği sürece bitirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Asfalt çalışmalarının yanında Tekeler, Maltepe, Mithatpaşa, Şeker, Güneşler, Yağcılar, Camili ve Tepekum mahallelerinde kilitli parke çalışmalarını devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Şeker Mahallesi, Tepekum ve Tekeler mahallelerinde de baskı beton çalışmalarını sürdürüyor.