Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Remzi Yağlar ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Başkan Toçoğlu’na dernek faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Yağlar, “Sakarya, sporun her branşında adından söz ettirme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu durumun ortaya çıkmasında değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın da emekleri çok büyük. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na spor alanında hayata geçirdiği yatırımlar için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu çalışmalara bizde elimizden gelen desteği vereceğiz. Sakaryaspor ile Beşiktaş arasındaki bağları daha da güçlendirmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Sakaryaspor’umuz ligde iyi bir konuma yükseldi. Basketbol takımımız birinci lige çıkma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Sakaryaspor altyapısına ve amatör dallara da gerekli desteği veriyoruz. Spor ve sporcu dostu Büyükşehir hedefiyle çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızda STK’larımızdan gelecek görüş ve önerilere açık olduğumuzu da her fırsatta ifade ediyoruz. İnşallah şehrimizle el ele sporun her branşında daha güzel başarılara imza atacağız” ifadelerini kullandı.