Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Müberra Kavak Kara ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Toçoğlu’na Genel Merkez Kadın Kolları tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi veren Kara, “Genel Merkez Kadın Kolları olarak içinde bulunduğumuz kongre süreci kapsamında şehirlerimizi ziyaret ediyoruz. Sakarya’da yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli başarılar kazanıldı. Uyum ve birlikteliğin devamı ile başarıların daha da artacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Yerel seçimlerde Sakarya’da büyük bir başarıya imza attık. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 69’luk önemli bir başarı elde ettik. Teşkilatımızın tüm kademelerinin özverili çalışması ile bu başarılar kazanıldı. Her zaman ifade ediyoruz, kadın kollarımızın coşkusu bize büyük bir motivasyon kazandırıyor. Bu kapsamda kadın kollarımız ilçelerimizde çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdi, büyük fedakârlıklarda bulundu. Teşkilatımızın tüm kademelerine desteğimiz artarak devam edecek” ifadelerini kullandı.