Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Rüstemler Tesisleri’nde Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Sakaryasporlu futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın’ın da yer aldığı buluşmada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak müsabaka için takıma başarılar diledi.

Takımın ligde iyi bir noktada olduğuna ancak bu başarının devam etmesi için tüm şehrin Sakaryaspor’un arkasında yer alması gerektiğine vurgu yapan Başkan Toçoğlu, “Bakanımız, milletvekillerimizle bu işe gönül verdik. İş adamı Orhan Kocabıyık’ın katkısıyla takımımızın transfer yasağını kaldırdık. Ve hamdolsun grubumuzun lideriyiz. Evet, güzel bir hava yakalandı ama bu başarıların devam etmesi için tüm şehir olarak takımımızın arkasında durmalıyız” diye konuştu.

Kulüp yönetimi tarafından başlatılan Mobil Aidat Sistemi’nin de önemine değinen Toçoğlu, “Kulübümüz, Mobil Aidat Sistemi başvurularının istenilen düzeyde olmadığını ifade ediyor. Biz, tüm şehir takımının yanında olsun, takımını desteklesin diyoruz. Bir iki kişinin desteğiyle Sakaryaspor daha iyi bir konuma gelebilir mi? Her fırsatta çağrımızı yineliyoruz. Tüm şehrimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı bir kez daha Sakaryapor’umuza sahip çıkmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.