Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eğitim çalışmalarının devam ettiği Sosyal Gelişim Merkezi’ni ziyaret etti.

Eğitim çalışmalarının tüm hızıyla devam eden Sosyal Gelişim Merkezi, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu ağırladı. SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul’un da yer aldığı programda ilk olarak sınıfları ziyaret eden Başkan Toçoğlu, SGM’li öğrenciler ile sohbet etti. Ziyaretin devamında merkezde görevli eğitmen ve personel ile bir araya gelen Başkan Zeki Toçoğlu, “Belediyecilik anlayışımızı hiçbir zaman temel hizmetlerin sağlanması ile sınırlı bırakmadık. Sosyal hayatı yakından ilgilendiren, hemşerilerimizin yaşam kalitesini yükselten Sosyal Gelişim Merkezi bu anlayışımızın bina edilmiş halidir” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu, “Merkezimizde çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz ve yaşlılarımıza yönelik hizmetler sunuyoruz. Birimler arası işbirliği ve koordinasyona büyük önem veriyoruz. Bu şekilde çalışmalarımızda daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyoruz. Türkiye’ye örnek bir hizmeti hayata geçirdik. İyi hizmetler meydana getirmek için, sağlıklı ortamlara sahip olmak gereklidir. Biz her zaman insana hizmeti önceliğimiz sayıyoruz. SGM’de görevli tüm personelimiz sundukları hizmetleri tecrübeleri ile birleştiriyor” ifadelerini kullandı.

Gelişen Sakarya’nın inşasının devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Zeki Toçoğlu, “Sosyal Gelişim Merkezi her alanda gelişen Sakarya’da önemli bir rol üstlenmiştir. SGM’de görevli tüm personelimize hizmetleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde SGM’de hizmet çeşitliliğini arttıracağız. Hamdolsun artık sosyal hayatı canlı bir Sakarya’dan söz ediyoruz. Sakarya, yüzü gülen insanların yaşadığı bir şehir olarak anılmaya devam edecek. Eğitim çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

SATSO Başkanı Kösemusul ise Sosyal Gelişim Merkezi’nin Sakarya’ya değer katan bir hizmet olduğunun altını çizerek, tüm personele eğitim çalışmalarında kolaylıklar diledi.