Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Bursa temsilcisi Final Gençlik Spor’u üstün bir oyunla 87-68 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 13. hafta programı kapsamında Bursa temsilcisi Final Gençlik Spor Basketbol Takımı ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul ve Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ ile çok sayıda sporsever ilgi ile takip etti.

Mücadeleye iyi başlayan Büyükşehir Basket, etkili dış atışlarıyla mücadelenin ilk çeyreğini 4 sayı fark ile 22-18 önde kapattı. Büyükşehir, çekişmenin devam ettiği ikinci çeyreğin sonunda parkeden 38-35 önde ayrıldı. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Büyükşehir, dış atışlarda bulduğu sayılarla farkı açtı ve üçüncü çeyreği 67-46 önde tamamladı. Karşılaşmanın son çeyreğinde de rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyen Büyükşehir, müsabakadan 87-68’lik üstünlükle ayrıldı. Büyükşehir’de LaceDarius Dunn 27 sayı 8 ribaund 4 asist ile karşılaşmanın en etkili oyuncusu oldu.