Basketbol 2. Ligi 4. Hafta programı kapsamında sahasında Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşılaşan Sakarya Büyükşehir Basket takımı, karşılaşmadan 77-61 galibiyetle ayrıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takmı, Basketbol 2. Ligi 4. Hafta müsabakaları kapsamında Mamak Belediyesi Ankara DSİ ile karşılaştı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra Vali Hüseyin Avni Coş, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı AYGM Genel Müdürü Fatih Turan, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, Sakaryaspor futbol takımı ile çok sayıda sporsever ilgi ile takip etti.

Mücadeleye iyi başlayan Büyükşehir Basket, etkili dış atışlarıyla karşılaşmanın ilk çeyreğini 17 - 12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de rakibi karşısında üstün bir performans sergileyen Büyükşehir, devreye 17 sayı farkla 40 - 23 önde girdi. Mücadele boyunca ikili oyunları ve takım savunmasını iyi yapan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, çıktığı 4. Hafta mücadelesini 77 - 61 kazandı. Aldığı galibiyetle TB2L’de liderliğini koruyan Büyükşehir Basket’te, 21 sayı üreten Frank Hassell takımın en skoreri oldu.