Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Prof. Dr. Mustafa İsen ve eşi Reyhan İsen, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa İsen ve eşi Reyhan İsen, Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette, Sapanca’nın yeni Belediye Başkanı’na hayırlı olsun dileklerini ileten Prof.Dr. İsen, Sapanca’nın doğa harikasına sahip dünyanın sayılı ilçelerinden birisi olduğunu vurgulayarak, Sapanca’ya olan sevgisini dile getirdi. Prof. Dr İsen, Sapanca ile alakalı düşündüğü bazı projeleri olduğunu ifade ederek, ilçenin kalkınması, turizm alanında önünün açılması için üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi. Sapanca Belediyesi’ni 15 senedir ilk kez ziyaret ettiğini belirten İsen, Sapanca’nın çok büyük fırsatlara sahip bir ilçe olduğunu, bu fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa İsen ve eşi Reyhan İsen’i Sapanca’da ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu belirterek, Sapanca için düşündüğü projeleri paylaştı. Başkan Yılmazer, AVM Projesi başta olmak üzere, Karayolları’nın yapacağı Duble Yol Projesini, İlçede bulunan Alt ve Üst Geçit Projelerini, Tıbbi ve Aromatik Bitki Üretimi Projesi ile Kurtköy Rekreasyon Projesi hakkında, Prof Dr. Mustafa İsen’i bilgilendirdi. Kendisine yapılan proje sunumundan etkilendiği ve projeleri çok beğendiğini ifade eden Prof. Dr İsen, “Sapanca’nın kıymeti bilinmeli” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa İsen ve Başkan Yılmazer, Sapanca Belediye Başkanlık makamında yapılan görüşmelerden sonra, Sapanca AVM’sini gezdi. Prof.Dr. İsen, Sapanca’nın turizm sektöründe ilerleme kaydetmesi için Turizm Meslek Yüksekokulu ile entegreli olarak Turizm Fakültesi’nin ilçeye kazandırılmasının büyük bir kazanım olacağının altını çizdi. Turizm Fakültesi’nin Sapanca’ya açılması için Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü ile görüşmeler yapacağını, bu yönde tavsiyede bulunacağını belirten Prof. Dr İsen ve eşi Reyhan İsen, Başkan Yılmazer’i gayreti ve samimiyetinden dolayı tebrik etti.