Denizbank Hendek Şube Müdürü Cenk Mekik, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret ederek Hendek Merkezi’nde açılacak olan Denizbank Şubesi hakkında bilgi verdi.

Başkan İnci, Denizbank Hendek Şube Müdürü Cenk Mekik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek “Hendek, hızla büyüyen, her geçen gün sanayinin geliştiği, ekonominin hızla yukarıya çıktığı bir ilçedir. Buna paralel olarak ilçemizde bulunan Hendek MYO ve Eğitim Fakültesi de ilçemizin lokomotiflerinden en etkili olanların başında gelmektedir. Sanayi ve eğitim gibi iki önemli konuda potansiyel bir ilçe olan şehrimizde banka sayısı sayılıyken şimdi ilçemizde birçok banka şubesi hizmet veriyor. Bu da büyümenin bir göstergesidir”dedi.

Cenk Mekik DE Hendek’teki yöneticilerle tanışmak, amacı ile ziyaretler gerçekleştirdiğini belirterek, Denizbank Hendek Şubesi’nin açılışını Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin yapmasından büyük mutluluk duyacaklarını belirtti. Mekik, “Göstermiş olduğu ilgiden dolayı bizde başkanımıza teşekkür etmek istiyoruz. Biz de Hendek olarak Hendek’in tüm işlemlerinde yer almak istiyoruz. Şubemiz Hendek’in tam merkezinde yer alacak. Bir takım mimari tadilatlar olacak onların bitmesiyle bizde burada faaliyete geçeceğiz” şeklinde konuştu.