Hendek’te hizmet veren bankalara bir yenisi daha eklendi. Denizbank’ın da Hendek’te şube açmasıyla banka sayısı on oldu.

Denizbank’ın açılış törenine Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Denizbank Bölge Müdürü, Denizbank Hendek Şube Müdürü Cenk Mekik ve personel katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Hendek’in hergün bir adım daha ileriye gittiğini hep birlikte yaşıyoruz. Hendek’imizi çok çok iyi durumlara getirdik. Şu an ilçemizde sanayi bölgesi var ve ikinci büyük sanayidir bu, Türkiye’deki zengin işadamlarını buraya getirdik yatırım yaptılar. İnşallah bankamız güzel işler yapar ve vatandaşlarımız da bundan yararlanırlar. Denizbank Şubesi Hendek’e hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaymakam Mustafa Ayhan da konuşmasında, “Bankaların ilçemizde gelişmeleri, çoğalmaları Hendek’te ekonominin de hızla geliştiğinin göstergesidir. İlçemiz ticari, ekonomik, sosyal alanlarda ciddi anlamda gelişme ve büyüme gösteriyor. Bu gelişimlerde fabrikaların ve Dünya çapında mamuller üreten, üretim tesislerin olması büyük bir unsurdur. Bu hız ve ivme devam ettiği sürece, bizlerde de bu gayret olduğu sürece bankalar çoğalacaktır” diyerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Bankanın açılış kurdelesi, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı ve Denizbank Bölge Müdürü hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.