Vücudunun sol kısmı felçli ve ileri derecede Alzheimer hastası olan annesine kalem tutturarak rapor verdiklerini iddia eden Yeter Yılmaz, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan annesine maaş bağlanmasını istiyor.

Eşi Adil Yılmaz’ın yatağa düşmesinin ardından üzüntüye boğulan 53 yaşındaki Emine Yılmaz’ın sol kısmı felç oldu. Eşinin yeğeni tarafından bakılmasının ardından kızı Yeter Yılmaz’ın yanına yerleşen Emine Yılmaz, Alzheimer hastalığına da yakalandı. Her geçen gün artan hastalıkla mücadele veren annesi Emine Yılmaz’ın, artık kendini bakacak durumu olmadığını ifade eden Yeter Yılmaz, “Annemi doktora götürdüğümüzde kalem tutturarak rapor verdiler. Annem kendi ihtiyaçlarını göremiyor. Zor durumda kalıyoruz” diyerek annesine maaş bağlanmasını istedi.

Kayınvalidesi Emine Yılmaz’ın hastalığının oldukça ilerlediğini belirten damat Muhammet Balcı ise “Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine gittiğimizde bizimle yeterince ilgilenilmedi. Durumu ağır olan anneme kalem tutturarak ‘ağır engelli’ olmadığını tespit ettiler. Bu nasıl iş anlam veremiyorum. Biz bu konuda yetkili kişilerin sesimizi duymasını istiyoruz” dedi.