Sakaryaspor, kulübe tüm şehrin katkı sağlaması için Mobil Aidat Sistemi’ni hayata geçirdi. Aydın’dan proje hakkında bilgi alan Başkan Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi Sakaryaspor ancak şehrin desteği ile eski günlerine kavuşabilir. Bu sebeple kulübümüzün yaptığı tüm çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam ediyoruz, devam edeceğiz” dedi. Ardından Başkan Toçoğlu KOD54’ün üyesi oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın’ı makamında ağırladı. GSM firması yetkililerin de hazır bulunduğu toplantıda Başkan Toçoğlu’na Sakaryaspor Mobil Aidat Sistemi hakkında bilgi veren Aydın, “Mobil aidat sistemi, kulübümüze katkı sağlamak isteyen hemşerilerimizin bütçelerine uygun olarak hazırlanan bir proje. 8071’e 54 yazıp yollandığı takdirde sistem üzerinden gelecek mesaja ‘Evet’ yazacak hemşerilerimiz, kulübümüze aylık 3, 5, 20 ve 50 TL’lik katkı sağlamış olacak. Her zaman kulübümüz için gerekli desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımızla bir araya geldik. Tanıtım çalışmalarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımızla başladık. Tüm şehrimizi, bu şehrin takımı Sakaryaspor’a destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi Sakaryaspor ancak şehrin desteği ile eski günlerine kavuşabilir. Bu sebeple kulübümüzün yaptığı tüm çalışmalara Büyükşehir Belediyesi olarak destek vermeye devam ediyoruz, devam edeceğiz. Altyapı sorumluluğunu üstlendiğimiz Sakaryasporumuz için transfer yasağının kaldırılması, yeni transferlerin yapılması için önemli adımlar attık. Şimdi de tüm Sakaryalı hemşerilerimizin kolaylıkla katılabilecekleri, kulübümüze önemli bir katkı sağlayacakları mobil aidat sistemini yeniden hayata geçiriyoruz. Tüm hemşerilerimizi bir kez daha Sakaryaspor’umuza destek olmaya davet ediyoruz. Kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. Açıklamalarının ardından 8071’e 54 yazıp gönderen Başkan Toçoğlu, gelen mesaja evet cevabını vererek, Sakaryaspor Mobil Aidat Sistemi’ne üye oldu.

KOD 54, kulübe ek gelir sağlayacak yeni bir şehir hareketidir. Sakaryaspor’a destek olmak isteyen vatandaşların 8071’e 54 yazıp yollamaları ve gelen mesaja ‘Evet’ yazmaları yeterli olacaktır. Bu işlemi yapanlar takıma aylık 5 TL’lik katkı sağlayacak. Ayrıca sisteme 54GOLD yazanların aylık 20 TL, 54PLUS yazanların ise aylık 50 TL destekleri olacak. İptal etmek için ise 8071’e IPTAL yazmak yeterli olacak.