Yeni dönem için ataması gerçekleşen SAÜ Rektörü Elmas ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Sayın Rektörümüzle bugüne kadar şehrimiz adına önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde işbirliğimiz daha da güçlenecek” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tekrar Sakarya Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Muzaffer Elmas’ı makamında ziyaret etti. SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Elmas’a yeni döneminde başarı dileyen Başkan Toçoğlu, “SAÜ Rektörümüz Muzaffer Elmas’a yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak üniversitemiz ile işbirliğine her zaman önem verdik. Sayın Rektörümüzle bugüne kadar şehrimiz adına önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah yeni dönemde işbirliğimiz daha da güçlenecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sakarya Üniversitesi Rektörü Elmas ise, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Yeni dönem için atamamız gerçekleşti. Rabbim hayırlı hizmetler nasip etsin. Yerel yönetimlerimizle iş birliğini her zaman önceledik. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemizle önemli çalışmalar gerçekleştirdik. İnşallah hep birlikte şehrimize katkı sağlayacak hizmetler gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.