Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas’ın yeniden rektörlüğe atanması dolayısıyla Sakarya Üniversitesi’nde bir kokteyl düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi personel yemekhanesinde akademik ve idari personelin katıldığı kokteylde Rektör Prof. Dr. Elmas, kokteyl öncesi giriş kapısında üniversite personeli ile tek tek tokalaştı, tebrikleri kabul etti.

Rektör Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 30 Ekim’de yapılan rektör aday belirleme seçimlerinde üniversite personeli ve YÖK üyelerinden gördüğü takdir dolayısıyla büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühü ile başlamış olduğum yeni dönemde, aynı heyecanla, aynı kararlılıkla, üniversitemizi daha da ileriye götürmek için çalışacağız. Önümüzdeki dört yılda eğitimde akreditasyon, nitelikli bilimsel yayın, uluslararasılaşma ve rekabet edebilirlik çerçevesinde ve özellikle dış kaynaklı projelere odaklanarak Sakarya Üniversitesi’ni bir dünya üniversitesi yapmak için durmaksızın çalışacağız. Birlikte başardığımız pek çok konuda olduğu gibi hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.