Sakarya Üniversitesi Erkek ve Bayan Voleybol takımları, Voleybol 2. Lig Grup Birinciliği karşılaşmalarından bir şampiyonluk bir de ikincilik aldı.

Sakarya Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün (GHSİM) Sakarya’da ortaklaşa düzenlediği Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 2. Lig grup birinciliği maçları tamamlandı. Sakarya Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, güçlü rakibine karşı ilk iki setlerde yenilgi aldı. Üçüncü ve dördüncü setleri kazanarak durumu eşitleyen SAÜ Erkek Voleybol Takımı, son sette ise üstün başladı. Temsilcimiz bu oyunla kazanarak TÜSF Voleybol 1. Lig biletini aldı. Turnuva boyunca sadece Şampiyon Dokuz Eylül Üniversitesine mağlup olan SAÜ Bayan Voleybol takımı ise Afyon Kocatepe Üniversitesi’ni rahat bir oyunla 3 - 0 yendi. Turnuvada ikinci olan bayan takımımız birinci lige yükselme hakkını kaybetti.

Dereceye giren takımlara kupalarını GHSİM İl Müdürü Salih Koşu, GHSİM Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, SAÜ Genel Sekreter Yrd. Hilmi Yanmaz, SAÜ SKS Dairesi Başkanı Mustafa Coşkun, Federasyon Temsilcisi Adem Erbay ve SAÜ Spor Şube Müdürü Recep Ece verdi.