AK Parti Samsun İlçe Başkanları Toplantısı AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş başkanlığında gerçekleşti.

İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa ilçe başkanlarının yanı sıra İl Kadın Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti konjektürel siyasi şartlarda çıkmış bir siyasi parti, dönemsel bir parti, bir döneme, kesime, hitap eden parti değildir, AK Parti bütün ulu erenlerin yönünü aydınlattığı kutlu bir yürüyüşün, kıyamete kadar sürecek olan bu yürüyüşün bugünkü boyut kazanmış halidir. AK Parti milletin ta kendisidir, AK Parti Millet İdealinin ta kendisidir. 14 Ağustos 2001 tarihinde ’Aydınlığa açık, karanlığa kapalı’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda son 13 yılda Türkiye’de çok şey değişti. Türkiye AK Parti ile değişerek gelişti, geçen zaman içinde büyük bir değişim geçirdi. Türkiye yarın ne olacak endişesi ile kararlarını veren değil, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyan lider ülke konumuna gelmiştir. Bu yıl içinde ilimizde 3 miting ve 2 seçimi teşkilatlarımızın başarılı çalışmalarıyla geride bıraktık. Çok yoğun geçen çalışmaları geride bırakmakta olduğumuz 2014’te, genel merkezimizin geniş istişareleri ile ilçe kongrelerimizi tamamlamış olup, 1 Şubat 2015 tarihinde de inşallah il kongremizi gerçekleştireceğiz. Şubat ayının içinde belirlenen takvim çerçevesinde Kadın ve Gençlik Kollarımızın il kongrelerini tamamlayıp 2015 genel seçimlerine teşkilatlar olarak kongrelerini tamamlamış bir halde hazır, tazelenmiş, yenilenmiş, daha enerjik bir kadroyla gireceğiz" dedi.

BAŞKAN KÖKTAŞ’TAN YENİ YIL MESAJI

Başkan Köktaş yaptığı konuşmada ayrıca partililerin ve vatandaşların yeni yılını kutladı. Başkan Köktaş, "Geride bıraktığımız bu başarılarla dolu bir yılı, 2015’te de tekrarlanacağını ümit ediyorum. Şimdiden 2015 yılınızı kutluyor, yeni yılın 2014’ten daha başarılı, verimli ve üretken geçmesini dileyerek yeni yılda tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm hemşerilerimize, ülkemize, tüm dünya insanlarına, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanları Toplantısı basına kapalı olarak devam etti.