AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği "hayırlı olsun" ziyaretleri tamamlandı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcıları ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin 5. olağan kongre süreci kapsamında kongrelerini tamamlayan ilçe teşkilatlarına yaptığı "hayırlı olsun" ziyaretlerinde son olarak Bafra, Çarşamba, Ayvacık ve Salıpazarı İlçe Teşkilat üyeleri ile bir araya gelmesiyle son buldu.

Ziyaretlerin ardından ayrıca İlçe Danışma Meclisi Toplantıları da gerçekleştirildi. Toplantılarda Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan ve Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, kongre sonrası yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek her zaman yanlarında olan ve destek veren Başkan Köktaş’a ve il teşkilatına teşekkür ettiler.

Toplantılarda ayrıca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’de belediyelerin ilçelerde yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bir sunum yaptılar.

Kongrelerini tamamlayan ilçelere yapmış oldukları "hayırlı olsun" ziyaretlerini tamamladıklarını ifade eden Başkan Köktaş, "5. olağan kongremizin ardından kongrelerini tamamlayan 17 ilçe teşkilatımıza ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ziyaretlerimizde tazelenen, yenilenen teşkilatlarımızla bir araya gelerek hem sohbet ettik hem de istişarelerde bulunduk. Göreve yeni gelen arkadaşlarımıza teşkilat nedir, teşkilatçılık nasıl yapılır gibi konular üzerinde tecrübe paylaşımı, fikir alışverişi yaptık. Ziyaretlerimiz çok verimli ve faydalı geçti. Gerçekleştirdiğimiz görüş alışverişlerimizde önümüzde yapılacak olan 2015 genel seçimlerin hazırlıkları hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduk" dedi.

Ziyaretlerin ardından AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven’e, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan’a, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan’a ve Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya’ya teşkilatlar adına seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti.