İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz, kendisini ziyarete gelen bedensel engelli vatandaşları akülü araçları ile makamında kabul etti.

Bedensel engelli Nizamettin Şükür ve Ertuğrul Köklü, sıkıntılarına çözüm bulmak için İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz’ı makamında ziyaret etti. Kaymakam Atlamaz, kendisini ziyarete gelen engelli vatandaşları akülü araçları ile makamına kadar kabul etti. Atlamaz, engelli vatandaşların sorunlarını İlkadım Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse ve İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Esat Bayrakçı nezaretinde dinledi ve notlar aldı. İlk defa bir mülki amiri ziyaret ettiğini belirten ve sorunlarını Kaymakam Atlamaz’a aktaran Nizamettin Şükür, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz ise, "Her şeyden önce ziyaretinizle beni çok sevindirdiniz. Yüreklerinize sağlık. Kapım herkese olduğu gibi sizlere de her zaman açık. Lütfen bunu böyle bilesiniz. Arkadaşlar sizlere daha öncede söylemiştim. Benim adıma ne düşüyorsa yapmaya hazırım. Beni aşan yerde ise her zaman yanınızdayım. Bir destekçiniz olduğunu bilin. Öncelikle kimse istediğiniz hakları veya ihtiyaçları sizlere lütfetmiyor. Bunlar sizlerin hakkı ve devletin sizlere sağladığı olanaklardır. Bizler devletin aracıları olarak sizlere bunları iletmekle görevliyiz. Allah, devletimiz böyle bir imkanı bizlere vermiş, bu yolda bir elçiyiz. Bizlerde sizlere bu olanakları en iyi şekilde ulaştırma görevini yapmaya çalışıyoruz, yapabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Engelli vatandaşları dinleyen ve notlar alan Kaymakam Atlamaz, İlkadım Yazı İşleri Müdürü Cemal Köse ve İlkadım Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Esat Bayrakçı’ ya talimatlar vererek sıkıntıların çözülmesini istedi.