Samsun’un Atakum ilçesinde yapılan SaSa Cafe Restaurant düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Türkiş Kavşağı mevkisinde bulunan işletmenin açılışına AK Parti MKYK Üyesi Ahmet Demircan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan SaSa Yönetim Kurulu Başkanı Av. Adem Güney, "SaSa, resmi ismi ‘Samsun Sahil Cafe Restaurant’ diye geçiyor. Samsun sahilinin ‘sa’larını aldık birleştirdik ve ‘SaSa’ yaptık ve bunu tescillendirdik. Biz burada 4 arkadaşla yola çıktık. Bu konseptimizde cafe, restaurant, unlu mamuller ve şarküterini bir arada sergilemek istedik. Bu da Samsun’da ilk ve tek olma özelliğine taşıdık” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum sahilinin sadece Samsun’un değil, Türkiye’nin güzide bir kordon boyu olmaya aday olduğunu belirterek, "Atakum ilçesi turizmde marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Marka olacak bir şehirde böyle ciddi markaların ön plana çıkması gerekiyor” diye konuştu.

Siyasetçilerin temel atma ve açılışlardan çok hoşlandığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni ise Samsun’da yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk’ün duası sonrası Avukat Adem Güney, Mimar Oğuz Ertaş, Avukat Erman Durmuşoğlu ve Tamer Taflan’dan oluşan ortaklıkla faaliyete geçen SaSa Cafe Restaurant’ın pastası kesildi.

Cafe restoran, şarküteri ve unlu mamul sektöründe yeni bir anlayış SaSa Cafe Restaurant’ın iç mimari yapısıyla gelenlerin beğenisini kazandı.