Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret etti.

21-22 Ekim tarihlerinde Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Toplantısı’na katılmak üzere şehre gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Arıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaretinin ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin’e makamında ziyarette bulundu.

Vali Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Abdurrahman Arıcı, “Bugün başlayıp yarın da devam edecek olan genel merkez yönetim kurulu toplantımız ve bölge toplantımız var. 22 şubemizin başkanları ile Samsun’da hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz ile ilgili değerlendirme toplantı yapacağız. Bu vesile ile Valimiz İbrahim Şahin’e de nezaket ziyaretinde bulunmak istedim. Her konuda bize TRT Genel Müdürlüğü döneminde yayın konusunda yardımcı olmuştur. Onun için de teşekkür ediyorum. Samsun’da çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz” dedi.

Ziyarette ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Futbol Federasyonu Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Samsun Şubesi Dernek Başkanı Özkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.