Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Cuma namazının ardından çalışmaları yerinde görmek için alan gezisine çıkan Başkan Genç, vatandaşlarla da görüştü. İnceleme yaptığı yerlerde vatandaşlarla sohbet eden Genç, onların isteklerini dinledi, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şehirlerin yarıştığı 21. Yüzyılda Yepyeni bir Canik ve Samsun için koştuklarını belirten Başkan Osman Genç, “Hayallerin gerçeğe dönüştüğü, standartlar üstünde dünya şehri olan bir yaşam merkezi hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda halkımızın da isteklerini dikkate alarak ilçemizi daha ileriye götürecek çalışmalara imza atıyoruz. 10 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de aziz milletimize hizmet etme heyecanımızı hiç yitirmeden şantiyede olmaya devam ediyoruz” dedi.

Tek düşüncelerinin şehrin gelişmişlik kriterlerini yükseltmek olduğunu ifade eden Başkan Genç, “İlçemize çektiğimiz yatırımlarla hem şehrimizin ekonomik kriterini hem işsizlik kriterini daha olumlu yönde geliştirdik. Eğitime yaptığımız yatırımlar ve ön ayak olduğumuz yeni eğitim yuvalarıyla eğitim kriterinin yükselmesine katkıda bulunduk. Yaptığımız kültür, sanat, spor yatırımlarıyla yaşam kalitesini artırdık. Bundan sonra da ilçemizin ve şehrimizin yaşanabilir şehirler arasında yer alması için koşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.