AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Atakum ve Terme İlçe Teşkilatları ile "hayırlı olsun" ziyareti kapsamında bir araya geldi.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı’nın "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor. AK Parti 5. Olağan Kongre süreci kapsamında kongrelerini tamamlayan İlçe Teşkilatları’na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, il başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunuyor.

Gerçekleşen ziyaretlerde Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’e, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç’a ve yeni yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten Başkan Köktaş, çalışmalarında da başarılar diledi. Ziyaretlerin ardından da Başkan Köktaş başkanlığında ilçe danışma toplantılarını gerçekleştiren Terme ve Atakum İlçesi Teşkilat üyeleri 2015 genel seçim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundular. Düzenlenen toplantılara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul da katıldı.

Teşkilatların siyasi partileri ayakta tutan bir omurga gibidir diyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Teşkilatlar, seçimlerde çalışmasını yapan, sandığa sahip çıkan, yapılan hizmetleri vatandaş ile paylaşan, yapılması istenilen çalışmayı gerekli yerlere ulaştırmak gibi görevleri bulunan önemli yerlerdir. AK Parti olarak teşkilatlarımıza her zaman büyük önem veriyor, teşkilat üyelerimizle sürekli olarak istişarelerimizi ve görüş alışverişlerimizi gerçekleştiriyoruz" dedi.