Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun Genç İşadamları Derneği üyelerini ağırladı. Taşçı, birliktelik çağrısında bulundu.

Atakum Belediyesi Yalı Kafe’de gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleriyle birlikte katılan SAMGİAD Başkanı Levent Özden, ilk kez bir yerel yöneticiden böyle bir çağrı aldıklarını belirterek Başkan Taşçı’ya teşekkür etti. Atakum ilçesinin ekonomik hareketliliğini daha da arttırmak istediklerini belirten Başkan Taşçı, bu kapsamda işadamlarının görüşlerine, atacakları adımlara önem verdiğini ifade ederek, "İşadamlarımızın fikirleri bizim için çok önemli. Bu anlamda ortak ne gibi projeler yapılabilir, bunu masaya yatırmak, ilçemizin ekonomisini daha fazla nasıl geliştirebileceğimizi değerlendirmek için bu tür toplantıları önemsiyorum. Sivil toplum örgütleri ve belediyeler halk için çalışan kuruluşlardır. Sorumluluğumuz büyük. Samsun’un geleceği, Atakum ilçesinin yarınları için azimli gençlere ihtiyacımız var" dedi.

Genç işadamlarına yapılan davet karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren SAMGİAD Başkanı Levent Özden, "Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı gibi vizyoner, projeleriyle geleceği tasarlayan bir başkandan gelen birliktelik çağrısına duyarsız kalamazdık. Genç işadamları olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu söylemek istiyorum" diye konuştu.