Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği (TKB) Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Safranbolu ilçesinin UNESCO Dünya Miras Listesi’ne alınışının 20. yıl programına katıldıktan sonra Samsun’a dönerken uğradığı Kastamonu’da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz ilk olarak Taşköprü ilçesine geçerek Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret etti. Arslan’la bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz belediye ziyaret defterini imzaladı ve ardından karşılıklı olarak hediyeler verildi.

Başkan Yılmaz’ın bir sonraki durağı Kastamonu Valiliği oldu. Vali Şehmus Günaydın’ı makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, Vali Günaydın’a hem Samsun’da yapılan çalışmalar hem de Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak sürdürdüğü çalışmalar konusunda bazı bilgiler aktardı.

Yılmaz’ın son durağı Kastamonu Belediye Başkanlığı oldu. Burada Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile bir araya gelen Başkan Yılmaz samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret sırasında Babaş tarafından Başkan Yılmaz’a Kastamonu’yu tanıtan kısa bir gösterim yapıldı. Babaş daha sonra konuk meslektaşı Yılmaz’a günün anısına bazı hediyeler takdim etti.