Canik Belediyesi, İstanbul’da açılan Engelsiz Yaşam Fuarı’na Karadeniz ve Anadolu’dan katılan tek belediye oldu.

Fuarda, Canik Belediyesi tarafından yapılacak olan Engelsiz Kafe büyük ilgi gördü. Başkan Osman Genç, 3. Eğlence Aktivite Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı’nı da ziyaret etti.

İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezi’nde açılan Engelsiz Yaşam Fuarı’nın Anadolu’dan tek konuğu Canik Belediyesi oldu. Fuarda büyük ilgi gören Canik Belediyesi standında, engelli vatandaşlara yönelik geliştirilen Engelsiz Kafe Projesi dikkat çekti.

Canik Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik açılan Engelli Koordinasyon Merkezi’nin yanı sıra belediye tarafından yapılan yeni hizmet binası ile kültür, sanat, spor, eğitim merkezlerinin engelli vatandaşlar tarafından kullanılabilir olması fuar ziyaretçileri tarafından takdir edildi.

“ENGELSİZ BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fuarın ikinci gününde de stantta vatandaşlarla birlikte olan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, özellikle engelli vatandaşların ilgisiyle karşılaşırken, engellilere karşı duyarlılığından dolayı tebrik edildi. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Genç, insanların değil, şehirlerin engelli olduğuna dikkat çekerek, engelsiz bir şehir için çalıştıklarını söyledi. Başkan Genç, Engelsiz Yaşam Fuarı’na Anadolu’dan katılan tek belediye olmalarının da önemli olduğunu belirtti.

BAŞKAN GENÇ ATRAX FUARI’NI GEZDİ

Öte yandan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yine CNR EXPO Fuar Merkezi’nde açılan 3. Eğlence Aktivite Park Endüstrisi ve Hizmetleri Fuarı’nı da ziyaret etti. Fuarda sergilenen park malzemelerini inceleyen ve test eden Başkan Genç, “İşi hizmet olan bir belediye olarak dünyada her alanda yenilikleri, teknolojileri ve gelişmeleri takip etmek zorundayız. Bu anlamda geleceğimiz olan çocuklarımız ve engelli vatandaşlarımız için yeni park malzemelerini yerinde inceledik” dedi.