Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hac farizasını yerine getirerek kutsal topraklardan dönen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam’ı ziyaret etti.

Başkent Ankara’ya giden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, burada Hac vazifesinden dönen Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu’yu ziyaret etti. Hacı olan Gündoğdu’yu tebrik eden ve ibadetinin kabul olması dileğinde bulunan Genç, "Paylaşmanın, hoşgörünün, güzelliklerin yaşandığı kutsal topraklardan, ibadetlerinizi yerine getirerek sağlıklı bir şekilde dönmeniz, bizleri de mutlu etti. Kutsal topraklardan aldığınız feyzi ve bereketi aileniz ve sevdiklerinizle birlikte en iyi şekilde paylaşmanızı diliyorum" dedi.

“CANİK’İ ÇOK BEĞENDİM”

Ziyaretinden dolayı Başkan Osman Genç’e teşekkür eden Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da, "Canik’e daha önce gelmiş ve yapılan çalışmaları çok beğenmiştim. Canik halkı da yapılan hizmetleri takdir ediyor ki, sizleri yeniden hizmet etmek gibi kutsal bir göreve getirdi. Üçüncü dönemde de ilçeniz ve Samsun’un gelişmesi için çok daha güzel işler başaracağınıza inanıyorum" diye konuştu.

TİKA’DA ÜÇ ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Başkan Genç’in bir başka durağı ise Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) oldu. TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam ile görüşen ve ajansın çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Genç, Tokat Milletvekili Şükrü Ayalan ve Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ile sohbet etti. Başkan Genç, TİKA’nın özellikle yurt dışında yaptığı çalışmalarla Türkiye’nin adını tüm dünyaya duyurduğunu söyledi. Dr. Çam ise, ziyaretinden dolayı Genç’e teşekkür etti.

Ziyaretler sonunda Başkan Genç, Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve TİKA Başkanı Dr. Serdar Çam’a seramikten Osmanlı kaftanı ile Canik Belediyesi tarafından çıkarılan kültür ve tarih kitapları hediye ederken, Gündoğdu Genç’e tablo verdi.