AK Parti Rize Milletvekili ve Samsun İl koordinatörü Hasan Karal ve Rize Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’dan çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Karal, “Atakum sayın başkanın da ifade ettiği gibi Karadeniz’in en hızlı gelişen ilçelerinden biri. Bu gelişimi ve değişimi fark etmemek mümkün değil. Dolayısıyla Başkanımız İshak beye de projelerini hayata geçirme noktasında güvenimiz tamdır. Bizler de kendisini her konuda destekleyeceğiz. Bu konuda sevgili Atakumlu hemşehrilerimizin içi rahat olsun" dedi.

Rize Kendirli Belediye Başkanı Alaattin Serdar da Başkan Taşçı’ya ‘hayırlı olsun’ dileğini ileterek, "Atakum çok şanslı bir ilçe. Samsun’un en genç ve dinamik belediye başkanına sahip. Bu özellikler yapılacak hizmetlere de yansıyacaktır” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek misafirlerine günün anısına bir hediye takdim etti.