Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler ve yönetim kurulu üyeleri Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük’ü makamında ziyaret etti.

Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük’ün makamında yapılan ziyarette ilçenin tarihinden doğal güzelliklerine kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. “İlçemize Kent Konseyi Başkanı olarak OMÜ Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler’in seçilmesi büyük bir şanstır” diyen Tekkeköy Kaymakamı İbrahim Küçük, “Tarihi eserleri ve yapıtları bakımından zengin olan ilçemize tarihçi bir profesörün kent konseyi başkanı seçilmesi Tekkeköy için büyük bir avantajdır. İlk olarak ilçenin tarihinden başlayarak çalışmalar yürütülebilir. Kent Konseyi olarak ilçenin çehresini değiştirecek güzel projeleri hayata geçirmek adına çalışmalar yürüteceğinize inancım tamdır. Kent Konseyi’ndeki üyelere baktığımızda hepsi alanında uzman ve aktif kişiler. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diler, ilçemize yapılacak her türlü projenin hayata geçirilmesinde destekçiniz olacağımı belirtirim” ifadelerini kullandı.

Tekkeköy Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Yavuz Erler ise, “Tekkeköy tarihi eserler yönünden çok zengin bir ilçe. Bu bölgede yürüteceğimiz çalışmalarla ilçenin tarihi değerini gün yüzüne çıkartmayı hedefliyoruz. Tarihi çalışmaların yanında sanayi, turizm, kültür, sosyal yaşam, çevre gibi konularda da çalışmalar yürütmeyi hedefliyoruz. Tekkeköy Kent Konseyi olarak ilçenin birçok özelliğini kullanarak insanları buraya çekip ekonomik bir girdi de elde edeceğiz” dedi.

Konuşmalar ve Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgiler sunulmasının ardından ziyaret son buldu.