AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi’nde göreve seçilen Tekkeköy İlçe Teşkilatı’na "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve yönetim kurulu üyeleri, "hayırlı olsun" ziyaretleri kapsamında AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör ve yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya ayrıca Tekkeköy Belediye Başkanı Hakan Togar, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İlçe Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kendilerine "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’a "Hoş geldin" dileklerini ileterek, teşekkür eden Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Göngör, yapılan kongre ile birlikte yenilenen ve gücüne güç katan ilçe teşkilatı ile çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ise ilçede 8 ay içinde çok güzel çalışmalara imza attıklarını, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

“KOLEKTİF AKLI ÖN PLANDA TUTUYORUZ”

Kongre sonrası ilk hayırlı olsun ziyaretlerini Tekkeköy ilçesinden başlattıklarını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "5. olağan kongre sürecimizle birlikte ilçe kongrelerimizi çok şükür tamamladık. Bu anlamda ilk hayırlı olsun ziyaretimizi belirlenen programlar dahilinde Tekkeköy ilçemizden başlatmış bulunuyoruz. Ziyaretlerimizde, yeni, güven tazeleyen ilçe yönetimi kardeşlerimizle bir araya gelerek, teşkilat açısından sohbet etmek, kongre sürecimiz hakkında bilgi paylaşımında bulunmak ve bundan sonra yapılacak olan 2015 genel seçimlerinin hazırlıkları kapsamında çalışmalarımızı gözden geçirmek adına sizlerle bir araya gelmiş bulunuyoruz.

AK Parti kurulduğu günden itibaren ‘ben’ anlayışını dışlamış ‘biz’ anlayışı ile hareket eden bir parti olarak yoluna devam etmektedir. Kolektif aklı, hep ön plana çıkarttığı gibi, istişare kültürüne de çok önem veren bir partidir. İstişare kültürünü bütün yapmış olduğu icraatların öncesinde ya da sonrasında sürekli kamuoyu yoklamaları ve araştırmaları yaparak ‘halkımız ne diyor, halkımız hangi icraattan memnun’ gibi birçok araştırma çalışmalarını yapıp projelerini, planlamasını, hizmetlerindeki önceliklerini hep halktan almış olduğu bilgiler doğrultusunda yapmaktadır. Bu çalışmayı yaptığı için de her seçimde halkımız memnuniyetini sandığa yansıtarak, oy oranını arttırarak, AK Parti’ye hizmet yolunda her zaman destek oluyor, her zaman önünü açıyor. Halkın olmadığı, desteğin olmadığı, toplumun özünü meydana getiren insanların olmadığı bir yerde, yaptığınız işler başarılı olamaz, olsa da bu kısa süreli bir başarıdır, kalıcı olamaz bunu hep beraber gördük ve yaşadık. Ben tekrardan sizlere yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından günün anlam ve önemine binaen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör’e seramik işlemeli tablo hediye takdim etti.