AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ladik, Vezirköprü ve 19 Mayıs İlçe Teşkilatlarında göreve gelen ilçe başkanlarına ’hayırlı olsun’ ziyaretleri gerçekleştirdi.

AK Parti 5. Olağan Kongre sürecinde seçimlerini tamamlayan ilçelere ’hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve bazı yönetim kurulu üyeleri Ladik, Vezirköprü ve 19 Mayıs İlçe Teşkilatları ile bir araya geldi.

Her 3 ilçede gerçekleşen ziyaretler sonrası ilçe danışma toplantıları da yapıldı.

İlçelerde yapılan toplantılarda açılış konuşmalarını AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı yaptı.

Ziyaretleri esnasında konuşma yapan İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti’nin 12 yıldır milletinden aldığı güçle hizmet ürettiğini belirtti. AK Parti’nin kurulduğu günden itibaren hiç bir zaman millete sırtını dönmediğini dile getiren İl Başkanı Fuat Köktaş, "AK Parti milletinden hiç bir zaman bağını koparmamıştır. Bizler her zaman milletimizin içinde olduk. Milletimizin derdi ile dertlendik, sevinci ile sevindik. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, dış politikada, adalette, ekonomide, sanayide devrim niteliğinde hizmetler yapan AK Parti bu hizmetleri milletinden aldığı güçle yapmıştır. Bakın, 2002 ve öncesinde eğitimde 60-70 kişilik sınıflarda ders gören kardeşlerimiz için, AK Parti iktidarı ile birlikte yapılan dersliklerle bu rakam 30’un altında inmiştir. Ladik’te 2003 yılına kadar böbrek hastalarımız için cihaz yokken, hemşehrilerimiz Samsun’a gidiş geliş yaparken ilçemize diyaliz merkezi kurulmuştur. Vezirköprü ve 19 Mayıs ilçemizde köy yollarındaki ulaşım sıkıntısı, köprülerimizdeki bozukluklar yine AK Parti ile birlikte giderilmiştir. Biz bunları unutmuyoruz, unutturmuyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız ülkemizin nerelerden, nereye geldiğini bilsinler. Biz teşkilatlar olarak bunları her zaman hatırlatacağız. Çünkü büyük Türkiye’nin büyük hedefleri var. Bu anlamda çok çalışacağız, hedeflerimize beraberce, elbirliği ile istişare ile ve istişarenin bereketine inanarak inşallah hep yürüyeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretlerin sonunda AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’a, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan’a ve 19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı’ya ilçe teşkilatları adına günün anlam ve önemine binaen seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti.